|
 |
EksploratorzyForum Zbuntowanych Poszukiwaczy |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
antares1
|
Napisane: 2 lis 2021, o 13:19 |
|
Imię: Włodek
|
|
 |
|
 |
le_szek
|
Napisane: 2 lis 2021, o 13:32 |
|
 |
Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 maja 2009, o 09:40 Posty: 8273 Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Leszek
|
Niestety, jedyna węgierska wieżowa strona, jaką znam, nie podaje informacji na jej temat. Lokalizacja
_________________ Jeśli gdzieś nie wyświetlają się moje zdjęcia, proszę o PM.
|
|
 |
|
 |
antares1
|
Napisane: 2 lis 2021, o 13:53 |
|
|
Mam jeszcze wiele zdjęć owej, lecz na starym dysku w uszkodzonym kompie. Bywałem obok niej wiele razy to i fotografii zrobiłem sporo, Obok znajduje się winiarnia Csanady Borhaz w której to co roku zaopatruje się w winko.
|
|
 |
|
 |
le_szek
|
Napisane: 2 lis 2021, o 14:43 |
|
 |
Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 maja 2009, o 09:40 Posty: 8273 Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Leszek
|
W Hajdúszoboszló była jeszcze jedna wieża ciśnień, na stacji kolejowej, ale ze zdjęć na google maps wynika, że ją wyburzono - masz może jej zdjęcia?
_________________ Jeśli gdzieś nie wyświetlają się moje zdjęcia, proszę o PM.
|
|
 |
|
 |
antares1
|
Napisane: 2 lis 2021, o 15:53 |
|
|
Tak ,była wieża przy stacji kolejowej, ostatnio byłem tam chyba w 2017 roku, nie zapuszczałem się ostatnimi czasami w tamte rejony bo zawsze mieszkam na ulicy Diofa a to drugi koniec miasta i nie chce mi się tak daleko łazić. Czy jeszcze stoi to nie wiem, zdjęcia jakieś pewnie mam, musze przeszukać kilkanaście tysięcy zdjęć. Boję się tylko, że mogą być na dysku uszkodzonego komputera.
|
|
 |
|
 |
Dodaj do:
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
|
|
|