Zarejestruj    Zaloguj    Dział    Szukaj    FAQ

Strona główna forum » Eksploracja » Koleje i wszystko co z nimi związane » Koleje - Śląskie




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Tychy Bielska
 Post Napisane: 8 sie 2012, o 19:16 
Offline
Bratnia dusza

Dołączył(a): 8 gru 2011, o 20:16
Posty: 203
Imię: Alexander
Remont podobny to takiego jak na stacji Tychy Zachodnie. Na perony nie ma wejścia, tak samo jak tablicy z nazwą stacji. Kładka nad torami również zniknęła.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

_________________
Zapraszam na moją galerie zdjęć: https://picasaweb.google.com/104280925207255074445

It's a long way to the top, if you wanna rock'n roll!


Góra 
 Zobacz profil  
 
 Post Napisane: 8 sie 2012, o 20:26 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 maja 2009, o 08:40
Posty: 7466
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Leszek
OWŚ napisał(a):
Na perony nie ma wejścia, tak samo jak tablicy z nazwą stacji. Kładka nad torami również zniknęła.


W związku z wybudowaniem nowych stacji/przystanków (Tychy Lodowisko, Tychy Grota-Roweckiego oraz Tychy Aleja Bielska - Tychy Miasto jest między dwoma pierwszymi) stacja Tychy Miasto została (zostanie?) zlikwidowana.

_________________
Jeśli gdzieś nie wyświetlają się moje zdjęcia, proszę o PM.

— Patrz, Kościuszko, na nas z nieba! —
raz Polak skandował
i popatrzył nań Kościuszko,
i się zwymiotował.
K.I.Gałczyński


Góra 
 Zobacz profil GG  
 
 Post Napisane: 8 sie 2012, o 21:01 
Offline
Bratnia dusza

Dołączył(a): 8 gru 2011, o 20:16
Posty: 203
Imię: Alexander
Jakby miała być zlikwidowana, to po co ją by remontowali?

_________________
Zapraszam na moją galerie zdjęć: https://picasaweb.google.com/104280925207255074445

It's a long way to the top, if you wanna rock'n roll!


Góra 
 Zobacz profil  
 
 Post Napisane: 8 sie 2012, o 21:07 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 maja 2009, o 08:40
Posty: 7466
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Leszek
A jesteś pewien, że zdjęcia robiłeś na Tychy Miasto, a nie na jednej z dwóch nowych stacji?

_________________
Jeśli gdzieś nie wyświetlają się moje zdjęcia, proszę o PM.

— Patrz, Kościuszko, na nas z nieba! —
raz Polak skandował
i popatrzył nań Kościuszko,
i się zwymiotował.
K.I.Gałczyński


Góra 
 Zobacz profil GG  
 
 Post Napisane: 8 sie 2012, o 21:29 
Offline
Bratnia dusza

Dołączył(a): 8 gru 2011, o 20:16
Posty: 203
Imię: Alexander
Tablica od funduszów europejskich i położenie to podtwierdzają. Mapa zamieszczona w temacie Tychy Zachodnie pokazuje położenie tej stacji.

_________________
Zapraszam na moją galerie zdjęć: https://picasaweb.google.com/104280925207255074445

It's a long way to the top, if you wanna rock'n roll!


Góra 
 Zobacz profil  
 
 Post Napisane: 8 sie 2012, o 21:48 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 maja 2009, o 08:40
Posty: 7466
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Leszek
Pierwsze zdjęcie to wiadukt jakiejś ulicy? Bo przy Tychy Miasto żadnej ulicy nie było. Tablica to żaden dowód, nazwa projektu jest na każdej. A wąwóz wydaje mi się węższy niż na starych zdjęciach (nie widzę tu miejsca na 4 tory) - dlatego też mi nie pasuje.

_________________
Jeśli gdzieś nie wyświetlają się moje zdjęcia, proszę o PM.

— Patrz, Kościuszko, na nas z nieba! —
raz Polak skandował
i popatrzył nań Kościuszko,
i się zwymiotował.
K.I.Gałczyński


Góra 
 Zobacz profil GG  
 
 Post Napisane: 9 sie 2012, o 09:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2012, o 20:50
Posty: 20
Lokalizacja: Panewniki
Imię: Michał
Jak na mój gust to przyszły przystanek Tychy Roweckiego.


Góra 
 Zobacz profil  
 
 Post Napisane: 9 sie 2012, o 11:40 
Offline
Bratnia dusza

Dołączył(a): 8 gru 2011, o 20:16
Posty: 203
Imię: Alexander
Możliwe, że jest to stacja Tychy Bielska.

_________________
Zapraszam na moją galerie zdjęć: https://picasaweb.google.com/104280925207255074445

It's a long way to the top, if you wanna rock'n roll!


Góra 
 Zobacz profil  
 
 Post Napisane: 9 sie 2012, o 11:45 
Offline
Bratnia dusza

Dołączył(a): 8 gru 2011, o 20:16
Posty: 203
Imię: Alexander
I właściwie to chyba jest moja pomyłka, bo to najprawdopodobniej stacja Tychy Bielska. Przepraszam za błąd i proszę o przeniesienie do odpowiedniego wątku.

_________________
Zapraszam na moją galerie zdjęć: https://picasaweb.google.com/104280925207255074445

It's a long way to the top, if you wanna rock'n roll!


Góra 
 Zobacz profil  
 
 Post Napisane: 1 paź 2012, o 21:28 
Offline
Bratnia dusza

Dołączył(a): 8 gru 2011, o 20:16
Posty: 203
Imię: Alexander
Dziś są juz tablice, i stacja tętni życiem:D
Obrazek

_________________
Zapraszam na moją galerie zdjęć: https://picasaweb.google.com/104280925207255074445

It's a long way to the top, if you wanna rock'n roll!


Góra 
 Zobacz profil  
 
Dodaj do: Dodaj do Gadu-Gadu Dodaj do Grono.net Dodaj do Twitter Dodaj do Blip Dodaj do Flaker Dodaj do Pinger Wypowiedź dla Wykop Wypowiedź dla Facebook Wypowiedź dla Gwar Wypowiedź dla Delicious Wypowiedź dla Digg Wypowiedź dla Google Wypowiedź dla Reddit Wypowiedź dla YahooMyWeb Śledzik Dodaj do Kciuk.pl Dodaj do Spinacz.pl Dodaj do Yam.pl
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strona główna forum » Eksploracja » Koleje i wszystko co z nimi związane » Koleje - Śląskie


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

 
 

 
Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

[ Time : 0.284s | 17 Queries | GZIP : Off ]